[...] Metanabol jest jednym z najsilniejszych sterydów doustnych jest także popularny w USA ze względu na bardzo dobre przyrosty siły i masy mięśniowej jednak pomimo tego posiada dużo skutków ubocznych i lepiej nie stosować go dłużej niż 4tygodnie. Przeciwwskazania do zażywania leku to m.in.: nadwrażliwość na lek, nowotwory, zaburzenia elektrolitowe [...]
[...] że i mnie coś takiego spotka. Odstawiłem całą chemię - wyjaśnia Tomek. Aby mieć naturalnie wielkie mięśnie, trzeba się specjalnie odżywiać (kurczak, ryż, warzywa) i bardzo dużo ćwiczyć. Rzeźbienie muskułów to wyczerpująca praca. Dlatego wielu miłośników siłowni sięga po przyspieszacze czyli sterydy anaboliczne, potocznie zwane koksem. - Gdy [...]
[...] stawowe. Natomiast przestrzeń między kośćmi pokrywa jama stawowa - co można zauważyć na załączonym obrazku. Jama stawowa wypełniona jest mazią stawową, która zawiera bardzo dużo tłuszczy. Duże ciężary i duża ilość powtórzeń najbardziej szkodzą naszym stawom. Na pewno odpowiednie rozgrzewanie stawów i mięśni przed treningiem, jednak mimo tego [...]
[...] jelit, dlatego przyjmowanie kreatyny - czy wielu innych pigułek lub proszków - tuż przed lub w trakcie treningu może czasem powodować zaburzenia żołądkowo-jelitowe. Pij dużo wody. Przyjmowanie kreatyny może zwiększyć odwodnienie, dlatego radzimy, by stosując kreatynę jednocześnie zwiększyć spożycie wody do poziomu co najmniej 30ml na [...]
[...] najbardziej wartościowe ze wszystkich bakalii. Zawierają l-argininę - substancję, z której powstaje tlenek azotu odpowiedzialny za rozszerzanie naczyń wieńcowych. Mają też dużo witaminy E utrudniającej złemu cholesterolowi zaleganie w ścianach naczyń. Orzechy zawierają spore ilości tłuszczów, ale są to tłuszcze obfitujące w nienasycone kwasy [...]
znalazłem taki art w necie jeszcze tak d****nego nie czytałem możecie skomentować zażywanie sterydów oprócz oczywiście wszelakich przerostów wątroby serca, i innych organów powoduje tzw. napompowanie policzków. Osoby zażywające sterydy mają zazwyczaj buzie okrągłą jak słoneczko i takie policzki napompowane jakby miały wodę w ustach. O tym to też [...]
[...] o tym w MH wielokrotnie, ale jest to tak miłe naszej leniwej stronie charakteru, że nie możemy się powstrzymać. Mięśnie rosną tylko wtedy, kiedy daje im się wystarczająco dużo czasu na regenerację po wysiłku. Organizm nie tylko odbudowuje rozerwane w czasie treningu włókna mięśniowe (aktynę i miozynę), ale też wytwarza ich więcej. A o to chyba [...]
[...] swój wygląd zewnętrzny do prowadzonych przez siebie "operacji". Groźnie wyglądające osoby- ponadprzeciętny wzrost, nieco kwadratowa sylwetka, muskulatura (siłownia i dużo treningów), o odpowiedniej fryzurze i stroju są znacznie rzadziej atakowane! Im jesteś niższy, słabszy, masz mniej rozwiniętą muskulaturę - tym jesteś łatwiejszym celem [...]
[...] najbardziej wartościowe ze wszystkich bakalii. Zawierają l-argininę - substancję, z której powstaje tlenek azotu odpowiedzialny za rozszerzanie naczyń wieńcowych. Mają też dużo witaminy E utrudniającej złemu cholesterolowi zaleganie w ścianach naczyń. Orzechy zawierają spore ilości tłuszczów, ale są to tłuszcze obfitujące w nienasycone kwasy [...]
[...] monohydratu, jabłczan kreatyny cec***e się wyższą przyswajalnością, stabilnością i anaboliczną efektywnością. Jest także lepiej rozpuszczalny w wodzie, co oznacza dużo szybsze wchłonięcie do krwiobiegu i błyskawiczny transport do komórek mięśni, a w konsekwencji znacznie większy przyrost masy mięśniowej. W przeciwieństwie do [...]
[...] produkty mleczarskie) oraz mięso przeżuwaczy (wołowina, wieprzowina, baranina; 2,3-26 mg/g tłuszczu w mleku, 3,1-8,5 mg/g tłuszczu w wołowinie). U przeżuwaczy, spożywających dużo roślin zawierających kwas linolowy, następuje jego przemiana do CLA pod wpływem specyficznego szczepu bakterii, występujących w ich przewodzie pokarmowym, który [...]
Witam wszystkie Ladies :) (z gory przepraszam za brak polskich liter) Podczytuje forum juz od jakiegos czasu, od 2 tygodni staram sie ogarnac moja diete zgodnie z waszymi zasadami (tu jeszcze troche mi zajmie zanim naucze sie jesc tak jak trzeba) i mysle, ze przyszedl czas sie przedstawic i poprowadzic wlasny dziennik. Ankieta: ****DANE [...]
[...] monohydratu, jabłczan kreatyny cec***e się wyższą przyswajalnością, stabilnością i anaboliczną efektywnością. Jest także lepiej rozpuszczalny w wodzie, co oznacza dużo szybsze wchłonięcie do krwiobiegu i błyskawiczny transport do komórek mięśni, a w konsekwencji znacznie większy przyrost masy mięśniowej. W przeciwieństwie do [...]
to moze byc troche chaotycznie napisane ale staram sie zebrac wszystko a wiec mam 30 lat obecnie , objawy zaczely sie nasilac w okresie dorastania , szybko dojrzalem juz majac 12 lat,, po 1 myslalem ze to wina niskiego testosteronu bo zawsze byl niski, ok 12mnol/l przy normie 9 do 32mol/l, ale kazde zwiekszenie tescia obojetnie jak zabija mnie i [...]
to moze byc troche chaotycznie napisane ale staram sie zebrac wszystko a wiec mam 30 lat obecnie , objawy zaczely sie nasilac w okresie dorastania , szybko dojrzalem juz majac 12 lat,, po 1 myslalem ze to wina niskiego testosteronu bo zawsze byl niski, ok 12mnol/l przy normie 9 do 32mol/l, ale kazde zwiekszenie tescia obojetnie jak zabija mnie i [...]
[...] mleko, by miało dłuższą wartość. Prawda, zabijamy też dobrą florę bakteryjną, ale to koszty cywilizacji. Część naukowców uważa jednak, że mleko i tak trzeba pić, bo ma dużo cennych wartości. - Jest wiele produktów, bogatszych w witaminy i minerały - zapewnia Barbara Bachurska, lekarz pediatra z Katowic. - Mitem jest także przekonanie, że [...]
[...] Jeśli mimo to w waszych domach używa się cukru, to kupujcie biały-przynajmniej jest tańszy Jeżeli natomiast chodzi o wspomnianą wcześniej melasę, to prezentuje się ona w dużo lepszym świetle: …ciemnobrązowy, gęsty syrop, o odczynie słabo alkalicznym. Powstaje jako produkt uboczny podczas produkcji cukru spożywczego. Stosowana głównie do [...]
[...] jego źródłem są rośliny i niektóre tkanki zwierzęce, takie jak mięśnie i wątroba. „No dobrze - moglibyście powiedzieć - nie przepadam za jarzynami. Będę więc jadł kartofle i dużo mięsa. To rozwiąże cały problem." Niestety nie jest to takie proste. Aby uzyskać sód z mięsa, należy jeść je surowe, a przynajmniej w jak najmniejszym stopniu poddane [...]
[...] mleko, by miało dłuższą wartość. Prawda, zabijamy też dobrą florę bakteryjną, ale to koszty cywilizacji. Część naukowców uważa jednak, że mleko i tak trzeba pić, bo ma dużo cennych wartości. - Jest wiele produktów, bogatszych w witaminy i minerały - zapewnia Barbara Bachurska, lekarz pediatra z Katowic. - Mitem jest także przekonanie, że [...]
[...] mleko, by miało dłuższą wartość. Prawda, zabijamy też dobrą florę bakteryjną, ale to koszty cywilizacji. Część naukowców uważa jednak, że mleko i tak trzeba pić, bo ma dużo cennych wartości. - Jest wiele produktów, bogatszych w witaminy i minerały - zapewnia Barbara Bachurska, lekarz pediatra z Katowic. - Mitem jest także przekonanie, że [...]